Benvinguda al curs 23-24

Benvolgudes famílies, 

Ja ha arribat el moment d’iniciar el nou curs escolar 2023-2024. Per a alguns/es de vosaltres és el primer curs que formareu part de la comunitat educativa del CEIP De Pràctiques i us volem saludar molt especialment i donar-vos les gràcies per voler-ne formar part. Per a d’altres és el segon, el tercer o … el proper curs que compartirem el repte de treballar tots junts i juntes per l’educació dels vostres fills/es. 

En qualsevol cas, tenim al davant un camí ple de moments d’esforç, de solidaritat, de compartir, de relaxar-nos, de millorar, d’agrair, d’equivocar-nos, de disculpar-nos, de riure, i plorar, d’esperança, de gaudir, de creixement, d’aprendre els uns dels altres… en definitiva, de créixer com a persones: adults i infants. 

A més de donar-vos la benvinguda al nou curs escolar, ens adrecem també per informar-vos de tots aquells aspectes organitzatius que ajudaran a que tingueu una visió global de l’escola i coneguem els mecanismes per fer efectiva la participació entre família i escola. Esperem que vos sigui d’utilitat i desitgem que aquest curs sigui productiu per a tots els membres de la Comunitat Escolar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>