ERASMUS A LA REPÚBLICA TXECA

Quatre mestres del centre hi viatgen amb el programa el mes de novembre

Amb els objectius de millorar la metodologia i competències professionals dels docents, millorar l’atenció a la diversitat i promoure la inclusió educativa, impulsar la digitalització del centre i l’alfabetització digital i de realitzar un intercanvi cultural i fomentar la tolerància i el sentiment europeu, quatre mestres del nostre centre, capitanejats per Patricia Gómez, coordinadora del programa i Maribel Vicens, Cristina Mateu i Anselm Orpí foren l’enllaç per a unir i compartir criteris educatius amb centres de l’altre país. Amb l’experiència rebuda i compartida amb tot el claustre aquest viatge servirà per a millorar la nostra experiència docent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>