ACTIVITATS D’HORT PRIMER I SEGON

Benvolgudes famílies,

ens acostam al final de curs i ja estam fent les darreres collites. Finalment no podrem fer el trampó, no arribarem a temps, però sí que hem menjat col amb patates del nostre hort i hem fet un tipus “rollito de primavera”. Sorprenentment ha agradat moltíssim!!!! i segur que vos ho han contat. Durant aquestes setmanes hem fet diferents activitats, com dibuixar el nostre hort i fer un herbari. Han fet uns dibuixos extraordinaris!!!! i amb molta il·lusió han fet l’herbari agafant les plantes de l’hort.Veure la seva cara d’entusiasme quan van a l’hort és molt gratificant.Ara a veure si vos animau a tenir un petit hortet a casa!Vos deixam l’enllaç de les fotos de totes aquestes activitats.
Menjam cols! 1rs
Menjam cols! 2ns
Dibuixam l’hort 1rs
Feim un herbari 1rs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>