COMISSIÓ ECOAMBIENTAL

” Benvolgudes famílies,La Comissió Ecoambiental del centre ha fet entrega de diplomes a les aules que han contribuït en ser una classe estalviadora d’energia. Se’ls s’ha obsequiat amb un petit detall, un joc de l’oca de l’hort. Durant el segon i tercer trimestre, els alumnes i les alumnes de quart han fet d’inspectors i inspectores per totes les aules del centre ,vigilant i enregistrant, al temps de pati , que els ventiladors, els llums i les pantalles o projectors estiguessin apagats, per així, contribuir a estalviar energia a l’escola i en benefici del nostre planeta. “Molta gent petita, en llocs petits, fent petites coses, poden canviar el món”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>