Viatge d’estudis alumnat 6è

La setmana passada l’alumnat de 6è va poder gaudir de l’experiència única d’anar a Bellver de Cerdanya. Hem après moltes coses plegats i ho hem gaudit molt. Des del centre, volem donar les gràcies a tots aquells que han col·laborat i fet possible aquesta experiència meravellosa.

Moltíssimes gràcies!

Aquí teniu totes les fotografies i vídeos que es van fer durant el viatge. Estaran disponibles durant 30 dies. Només s’hi pot accedir emprant el compte del centre de l’alumnat que hi ha participat (@a.ceipeleonorbosch.com). Recordau fer-ne un ús responsable i mantenir la privacitat d’acord amb la legislació actual (el centre no es farà càrrec).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>