Diada RetoTech a Endesa

Aquest dimecres dia 5 de juny va tenir lloc la presentació dels projectes elaborats pels centres participants en el projecte de RetoTech, projecte finançant per la fundació Endesa per promocionar el pensament computacional i les STEAM als centres educatius.

Al llarg d’aquest curs, l’alumnat de sisè de primària ha elaborat amb molta il·lusió el projecte anomenat “l’escola del futur”. Un projecte on l’alumnat ha intentat donar solució a diferents problemàtiques de l’escola, sempre a través de l’ús de la tecnologia.

Malauradament i per raons d’aforament, només 8 alumnes han pogut assistir a la diada. Des del centre, ens hauria agradat que tot l’alumnat pogués assistir. Així, la selecció dels alumnes encarregats de representar la nostra escola va ser una decisió molt difícil, però va ser una decisió compartida i democràtica realitzada entre l’alumnat i els docents participants.

La diada va ser tot un èxit. L’alumnat va poder gaudir no sols de l’orgull de representar i mostrar la seva feina, sinó que a més va poder visitar les altres paradetes on hi havia projectes elaborats tant per centres de primària com de secundària.

A continuació, vos deixam algunes imatges de la diada:

 10 total views,  1 views today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>