Final de curs

Com cada any hem celebrat tots junts amb tallers i balls la graduació de l’alumnat de sisè d’educació infantil i la graduació de l’alumnat de sisè de primària. Des del centre, volem donar les gràcies a l’alumnat, famílies i al personal docent i no docent que ha fet possible aquesta celebració conjunta. Sense la col·laboració de tots això no seria possible. Moltíssimes gràcies!

Per acabar, us deixam aquí el vídeo que, amb molta il·lusió, ha preparat el professorat i l’alumnat de sisè de primària per commemorar el seu pas pel nostre centre. Ha estat un plaer compartir aquests anys i molta sort a l’institut!

 215 total views,  17 views today

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>