Jornades portes obertes per a les families

DATA: Dijous, 4 d’abril de 2019

 

LLOC: Dependències del BOIB

 

HORARI: Des de les 18,00 a les 19,30

Justificació

Continuant a nostra tradició de promoure tribades amb les famílies del nostre alumnat mitjançant espais de trobada per tal de poder treballar coordinadament amb les famílies des del Programa d’Ensenyament reglat / Formatiu us presentem una nova edició.

De cada vegada els resultats són més satisfactoris i cada convocatòria es rebuda per les famílies i alumnes amb moltes games. Per tal cosa per nosaltres és molt important continuar amb les tres trobades trimestrals, de les quals una és aquesta, a mitjan curs moment ideal de mostrar les tasques que hem anat desenvolupant.

Objectiu general

Presentar una mostra dels treballs realitzats pel alumnat de IES Can Balo i de les diferents activitats i dinàmiques es desenvolupen.

Objectius específics

Com a objectius específics podem ressaltar aquests:

  • Promoure espais de trobada entre professorat i famílies

  • Compartir una visió general de la tasca que es fa als aules

  • Promocionar una visió positiva del nostre alumnat

Estructura de la jornada:

 

Ens trobarem famílies i professionals a les 18,00 hores de dia 3 al BOIB per tal de poder compartir una estona on els alumnes mestres i alumnes presentaran una petita mostra de les tasques que s’han anat desenvolupant a les diferents aules.

 

Es crearà moments de trobada entre famílies i el professor de referència del seu fill/a, nebot/ neboda, net /neta,… per tal de compartir avanços dels alumnes en qüestió.

I finalitzarem la sessió berenant plegats les “ delicatessen” que ens hauran preparat el nostre alumnat de FPB de cuina i restauració

 

Continuïtat

Per què la comunicació no es tanqui quan acabi la visita, recomanem que, de tant en tant, entreu en el nostre blog on els i les alumnes de les unitats docents de la FISE van actualitzant la informació de les activitats que es desenvolupen a les aules.

http://iescanbalo.blogspot.com.es/

http://iescanbalo.eduwebs.caib.es/

També és important mantenir contacte de manera regular amb cada professor de referència per tal de potenciar una fina cohesionada i compartida. Sabeu que tot l’equip docent estem a la disposició de les famílies so equip tècnic – educatius dels centres per tal de poder avançar junts cap a l’èxit.

 

Gràcies

Nuria López

Directora IES Can Balo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>