Participació al Dia de les Illes Balears 2023

El Museu de l’Educació de les Illes Balears participarà amb una parada a la Diada de les Illes Balears de dissabte 25 a dia 1 de març. Coincidint amb el de la commemoració del 40è aniversari del nostre Estatut d’Autonomia, el Museu tornarà a posar en marxa la impremta Freinet del mestre Miquel Deyà i Palerm amb la qual va desenvolupar a les escoles de Consell i Son Espanyolet entre els anys 30 i 40 una metodologia no directiva basada en a utilització del desenvolupament del text lliure i el diari escolar, de la correspondència escolar i els intercanvis entre escoles, les sortides d’investigació, etc.
Amb la seva restauració el Museu farà un taller d’impressions de recordatoris. A més, al seu estand col·locarà un photocall amb una reproducció d’una petita aula amb una bolla del món i un plumier amb orles antigues i atrezzo (bates) per a que el públic es pugui fer fotografies. També està prevista una activitat més, un taller d’escriptura.

Vegeu més informació aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>