La Peça del mes d’abril serà a S’Arracó

Durant el present curs el CEIP els Molins ha posat en marxa la iniciativa La peça del mes a les escoles. Tota la comunitat educativa s’ha involucrat en la recuperació de materials educatius: estris, quaderns, llibres, cartilles… amb la intenció de realitzar una exposició a s’Arracó.

L’exposició se realitzarà durant la Setmana Cultural del centre.

La iniciativa és de gran interès per les següents raons:

Ha servit per recuperar i posar en valor bona part del nostre patrimoni històric educatiu, no només a nivell públic, sinó també a nivell privat, doncs la implicació familiar ha servit per a fer història popular a la nostra localitat.

Aquest acte de voler posar en valor aquesta materialitat té un component pedagògic extraordinari perquè els objectes rescatats esdevenen instruments per poder conèixer el nostre passat, interpretar el nostre present i repensar com volem que sigui la nostra educació en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>