Posam en marxa l’hort escolar

Ja fa alguns anys que el nostre centre disposa del projecte de l’hort aprofitant un  terreny cedit per l’ajuntament.

Consideram que l’hort escolar és una eina d’educació ambiental. El nostre treball pretén inculcar al nostre alumnat la importància que té  la convivència i el respecte per la natura. 

El projecte d’hort està pensat per treballar una sessió al mes a la paradeta i també a dins classe segons la programació d’aula de cada nivell. Podem treballar el nom de les diferents hortalisses que sembram, dels animals que podem trobar a la terra, el clima que va canviant i influeix en el desenvolupament de les plantes, les característiques de les estacions de l’any, la temperatura, les precipitacions.

Enguany, el nostre hortet ja comença a agafar forma.

Durant el mes d’octubre hem preparat la terra, i hem trasplantat lletugues, bledes i espinacs. Ara ja sembram faves i estrigassons.

Quan fa bon temps, els nins i nines s’ho passen d’allò més bé fent feina a l’hort.

Quan el temps no ens acompanya jugam dins l’aula a conèixer les diferents plantes que hi sembram mitjançant el joc de memory.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>