Sant Antoni 2022

 

Avui, en algún moment del matí podria passar que ens fes una visita…………….UN DIMONI!! Anau vius!!

GESTIB

COMPTES D’USUARIS FAMÍLIES (GESTIB)
Benvolgudes famílies,

Per tal de poder accedir a l’aplicació del GESTIB on podeu consultar qualificacions, circulars entre altres dades d’escolarització dels vostres fills és necessari que els qui no tengueu USUARI el sol·liciteu mitjançant el següent formulari:
FORMULARI SOL·LICITUD COMPTE USUARI
https://docs.google.com/document/d/15g8TDcSh15Dn0zTB-dqwAqj26Stfw78BhxXMdr4TnCo/edit
Una vegada acabada la… Llegeix més»

Informació actualitzada

Benvolgudes famílies;
Arribam un any més al final de curs. Aquest any, les coses però, han estat una mica diferents del que teníem previst. Avui i demà els vostres fills gaudiran d’activitats variades i molt divertides per acabar el curs d’una manera molt alegre.
Des de l’equip… Llegeix més»

INFORMACIÓ AFA CEIP MIGJORN

AFA INFORMA
L’AFA és un element esencial en la dinàmica del centre ja que organitzam, promovem i subvencionam actes culturals, tradicionals, excursions… És per això que demanam als pares entrar a formar part de l’AFA perquè pensam que les famílies hem de tenir una actitud activa … Llegeix més»

Informació Famílies

Benvolgudes famílies,  Com molts deveu saber, hem rebut les noves instruccions de la Conselleria. La veritat és que no hi ha grans canvis. L’escola seguirà fent feina així com ho ha fet des de l’inici de l’estat d’alarma. Vos volem recordar la nostra manera de… Llegeix més»