Dia de l’Educació Física al Carrer 2020

Imatge 4086452

Alumnes, professors i voluntaris surten el Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC) als carrers i a les places dels pobles i de les ciutats de tot Espanya per realitzar activitats, presentar la perspectiva actual de l’educació física i per mostrar la feina que dins aquest camp es realitza als centres educatius. El lema de la trobada és “Estil de vida actiu per a tothom i per sempre”.

Finalitat

Promoure l’educació física integral i integradora com a base per instaurar uns hàbits saludables i un estil de vida actiu.

Objectius

  • Mostrar la importància de l’educació física per al desenvolupament integral i integrat a totes les edats.
  • Conscienciar dels alts índexs de sedentarisme al nostre país i dels problemes que se’n deriven.
  • Transmetre els valors que la pràctica de l’activitat física ajuda a potenciar: confiança en un mateix, participació, cooperació, empatia…
  • Donar a conèixer la perspectiva actual de l’educació física: integral, integradora, divertida i orientada a transmetre hàbits de vida saludables.
  • Fomentar la pràctica d’activitats físiques variades i en companyia per al benestar físic, psíquic i social.  

 

Persones destinatàries

Professorat i alumnat d’educació primària, d’educació secundària i de cicles formatius d’FP de centres educatius de les Illes Balears.

Data de celebració

28 d’abril de 2020.

Més informació

COLEF Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>