Campament grups de 2n

Ester Marquès i Irene Bosch

Anar de campament és una manera divertida d’aprendre, d’estar en contacte amb la natura i, sobretot, d’enfortir lligams amb els companys i companyes de classe. 

A part, ens  permet aconseguir un seguit d’objectius igual d’importants (o més) que els que podem treballar a l’aula:  moments únics de convivència, l’experiència de dormir fora de casa, superar la por a tenir la família lluny, adquirir més autonomia…


Els fillets i filletes de segon van decidir anar de colònies a Es Pinaret i gaudir d’uns dies de convivència i aprenentatges lligats a les situacions d’aprenentatge programades per aquest curs.

Per a comunicar-ho a les famílies van preparar un petit video on s’expliquen aspectes com: les activitats, els materials, el preu… Aquest vídeo va ser presentat durant la reunió informativa amb les famílies i va ser una manera de donar protagonisme als alumnes, així com de fer-los partícips dels preparatius de l’experiència.

Durant l’estada a Es Pinaret vam fer dues activitats dirigides pels monitors: Els misteris del Bosc i els Animals de LLoc. 

Però també vam realitzar tallers com pintar una camiseta i  fer un clauer, a part de poder gaudir del joc a l’aire lliure,  envoltats de natura.

Va ser tota una experiència que de ben segur recordarem durant molt de temps!