Educació física a l’escola (2n trimestre)

Jordi Capó Pons

Els alumnes de 1r cicle, durant aquest segon trimestre han descobert que vol dir “Cooperar” i a través de reptes i jocs han experimentat la necessitat d’ajudar-se, de comunicar, d’escoltar… tot per resoldre problemes que potser tot sols no podrien. Totes aquestes habilitats socials els han ajudat a tenir eines per prevenir i resoldre conflictes que poden sorgir en altres moments.


També hem treballat habilitats motrius bàsiques, així com al primer trimestre varem treballar tot tipus de desplaçaments, en aquest segon trimestre hem treballat amb el control i domini de materials, sobretot pilotes. Hem treballat llançaments, recepcions, conduccions, bots, xuts… a partir de tasques individuals i grupals, i amb reptes que requereixen de força, punteria, destresa… Després hem aplicat aquestes experiències a jocs tradicionals i populars. 

Què hem fet a Educació Física? 2n trimestre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>