Festa fi de curs

El passat divendres 7 de juny vam celebrar la tradicional festa de final de curs, organitzada per l’AFA del centre.

L’alumnat de 6è va preparar, amb molta il·lusió, diferents tallers amb activitats lúdiques perquè tothom en pogués gaudir. L’AFA va fer entrega d’un detall molt especial a cada un d’ells amb un discurs molt emotiu.

Finalment, va arribar el moment que tothom esperava: la música de Suc i Sopes, que va omplir el pati de l’escola de bon rotllo i alegria.

Volem agraïr a l’AFA la seva implicació i col·laboració en la organització d’aquesta vetllada, per la qual van aconseguir l’ajut econòmic del CIME a través del programa “Menorca música i teatre 2024”; a la comissió lingüística del centre per fer que el projecte “Rall en pla” hagi sigut un èxit; al grup Suc i Sopes, per la seva generositat i bon fer i a tota la comunitat educativa per participar-hi.

Entre tots i totes vam passar un vespre inoblidable.