Masterclass duanes i mercaderies, amb Agència Moranta

Aquest curs hem iniciat una nova iniciativa al Grau Superior de Transport i Logística. Una vegada cada mes ens visitarà un professional del sector per fer una xerrada al nostre alumnat per poder conèixer de primera mà les possibles sortides professionals i itineraris formatius del cicle. 

La primera Masterclass va ser amb Elisabet Moranta, representant de la tercera generació de l’Agència Moranta, fundada el 1962, a Palma, pel seu avi Jaume Moranta Bestard. És una empresa amb més de cinquanta anys d’experiència, especialitzada en la gestió duanera i transport internacional de mercaderies. 

Elisabet és graduada en Administració i Direcció d’Empreses. Després, va estudiar el Màster de Fiscalitat i Hisenda Pública. Va seguir la seva formació amb el Postgrau en Operador Econòmic Autoritzat i Representant Duaner i el curs de preparació de les proves de representant duaner. 

Per tant, vam comptar amb una professional de primer nivell. Sense cap dubte, els consells i recomanacions que sortiren de la xerrada, van ser ben profitosos i van obrir un munt de possibilitats a l’alumnat que cursa aquest cicle amb forta projecció de futur. Volem agrair la bona disposició de n’Elisabet i el temps que ens dedicà.