CLAUSTRE 22-23

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Esperança i Margalida ( practicants ), David Castell ( Música ), Xavi Garrido ( 1er ), Juana Jaume ( 4t ), Cati Massanet (3er), Margalida Dolç ( 3er ), Pere Pons ( EF ), Joana Mª Martínez ( 4t EI ), Antònia Llaneres ( 6è EI ), Joan Brunet ( 6è ) , Miquel Puigserver ( 6è ), Talita Carrasco ( 6è ), Joan Amengual ( 5è ), Rosa Mulet ( 2on ), Joana Benestar ( Secretaria ), Tomeu Dalià ( Cap d’Estudis ), Inès Planas ( ATE ), Mateu Tovar ( EF ), Antònia Rosselló ( 4t ), Paqui González ( Anglès ), Xisca Ramon ( Anglès ), Victòria Pernia ( PT ), Neus Frontera ( 6è EI ), M.Esperança Ramis ( 6è EI ), Sílvia Bonet ( 4t EI ), Milagros Tugores ( 4t EI ), Marta Servera ( 5è EI ), Veronica Egido (AL), Xisco Ripoll ( 4t ), Pilar Mora ( 2on ), Joana Nicolau ( 3er ), Xisca Canyelles ( Directora ), Raül Abril ( Anglès ), Toni Vigo ( PT ), Magdalena Roca ( PT ), Mar Arnau ( 1er), Marina Thomàs ( 5è ), Rosa Alomar ( 5è EI ), Xesca Riera ( PT ), Antònia Ferragut ( AL ), Cristina Cunill ( 2on ), Eloïsa Debaeckcer ( 5è EI ), Margalida Grimalt ( Suport EI ), M.Lluïsa Rus ( Suport EI ).