Dades d’interès

Això som l’APIMA


Al CEIP Son Anglada les famílies també hi som representades mitjançant l’AFA i els membres del Consell Escolar.

Som una AFA petita. Actualment som 3 persones a la Junta i unes 65 famílies associades però tenim moltes ganes de créixer. De fet, som petits igual que l’escola, que és petita, familiar i propera. Més o menys, tots ens anem coneixent.

Les famílies que s’associen a l’AFA compten amb descomptes en la compra de llibres i material, a les sortides escolars, en la compra de dessuadores i samarretes de l’escola  i al servei d’escola matinera.

També organitzem activitats perquè gaudeixin els alumnes, els mestres i les famílies de l’escola, com el berenar de la festa de Nadal, els tallers de carnaval i la festa de final de curs entre d’altres, com també subvencionam el transport de la sortida conjunta del centre durant les jornades culturals. Fins i tot, participem en millores en el pati.

Des del curs 2012-13, hem començat a organitzar algun taller en família per motivar que, fora de l’horari lectiu, petits i gran, passem estones agradables junts.

Com a AFA estem Federats a FAPA i ens unim a ells en algunes accions, sobretot per  defensar una educació pública de qualitat.