Dades d’interès

Això som l’APIMA

Al CEIP Son Anglada les famílies també hi som representades mitjançant l’APIMA i els membres del Consell Escolar. Som una APIMA petita. Actualment som 6 persones a la Junta i unes 45 famílies associades però tenim moltes ganes de créixer. De fet som petits igual que l’escola, que és petita, familiar i propera. Més o menys tots ens anem coneixent.
Les famílies que s’associen a l’APIMA compten amb descomptes en la compra de llibres i material, a les sortides escolars, en la compra de sudaderes i samarretes de l’escola  i al Servei d’Escoleta Matinera.
També organitzem activitats perquè gaudeixin els alumnes, els mestres i les famílies de l’escola, com el berenar de la festa de Nadal i tallers de carnaval i la festa de final de curs entre d’altres.
Des del curs 2012-13, hem començat a organitzar algun taller en família per motivar que fora de l’horari lectiu, petits i gran passem estones agradables junts.
Com a APIMA estem Federats a FAPA i ens unim a ells en algunes accions, sobretot per  defensar una educació pública de qualitat.