Programa EOIES

PROGRAMA  EOIES – IES LA RIBERA GENER 2020

La matrícula per a la realització de les proves d’anglès i alemany del programa EOIES per a les quals els nostres alumnes s’estan preparant,  s’ha de formalitzar en el període comprès entre els dies 29 de gener i 12 de febrer de 2020, ambdós inclosos.

En aquests propers dies facilitarem informació als alumnes de com s’ha de dur a terme aquest procés. Per tal que la matrícula es pugui considerar finalitzada, s’ha d’haver presentat la documentació adient (fotocòpia DNI/NIE, fotografia, resguard de matrícula) i la justificació del pagament abans de dia 12 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>