DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I LA NINA EN LA CIÈNCIA

El passat dimarts dia 11 de febrer l’alumnat de 4t d’ESO A, 1r de Batxillerat A 2n de Batxillerat A i alumnes participants al programa d’enriquiment curricular de 3r i 4t d’ESO varen anar al parc BIT per participar a una gimcana per cel·lebrar el dia internacional de la dona i la ciència.

El primer que varen fer va ser cercar pistes amagades associades a la figura de diferents científiques, els noms de les quals apareixia a alguns carrers del parc Bit. En acabar, l’alumnat participant de diferents centres es va reunir a l’auditòrium per tal de posar a prova els seus coneixements sobre el tema. Mitjançant una aplicació de mòbil (kahoot) sel’s varen plantejar unes qüestions associades a la vida i als assoliments d’aquestes pioneres de la ciència.

L’ equip format per alumnat de 1r de Batxillerat A, anomentat “ensaladilla” va quedar en primer lloc i l’equip “Los Franklins” de 2n de Batxillerat quedaren en segona posició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>