Concurs logotip “Caminada Solidària”

A l’IES La Ribera apostam per educar en valors de solidaritat i consciència social. Un dels objectius que ens marcam és la participació de manera solidària i responsable en el desenvolupament i millora de l’entorn social i natural, així com adoptar actituds de solidaritat i tolerància per superar tot tipus de discriminacions i prejudicis. 

És per això que des de fa uns anys una de les activitats que organitzam és una Caminada Solidària. Com a activitat que es va consolidant any rere any enguany hem pensat donar-li una identitat pròpia i és per això que llançam el disseny d’un logotip com a símbol del que és i serà una gran activitat d’implicació social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>