Tasques del 16 març al 29 de març

FEINES PER ALS PROPERS 15 DIES

Benvolgut alumnat,

Com sabeu, aquests dies vivim una situació excepcional, per aquest motiu hem habilitat aquest espai de la pàgina web perquè pugueu continuar, de la millor manera possible, el procés d’ensenyament-aprenentatge.

A la part inferior d’aquest escrit, trobareu els links dels vostres cursos, si hi clicau us apareixerà un document amb les matèries que cursau, el correu electrònic del professorat que les imparteix i les activitats que heu de fer durant aquests 15 dies. Si teniu algun dubte, heu d’enviar un correu electrònic al professorat, durant aquest dies aquesta serà la nostra eina bàsica de comunicació.

Heu d’estar atents a aquesta pàgina web perquè qualsevol novetat que es produeixi us la comunicarem a través d’aquest canal.

Demanau als vostres pares i mares que revisin els seus correus electrònics per si han rebut alguna informació addicional.

Ànims, serenor i responsabilitat són els millors consells que us podem donar en aquestes circumstàncies.

Molta sort i salut,

L’Equip Directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>