Comunicat per a les famílies i alumnat de l’IES LA RIBERA

COMUNICAT PER A LES FAMÍLIES I PER A L’ALUMNAT DE L’IES LA RIBERA
Benvolgudes famílies i alumnat,
Ja ha passat la primera setmana des de la suspensió de l’activitat educativa presencial i de confinament, per tant és el moment de fer balanç, de reflexionar per analitzar com ha anat i què es pot millorar.
Divendres, 13 de març, vàrem rebre les instruccions de la Conselleria d’Educació i Universitat en què ens comunicaven que a partir de dilluns, 16 de març, se suspenien les classes i que el professorat amb la guia de l’equip directiu, havia de posar en marxa tot un seguit de mesures per
donar continuïtat al procés d’ensenyament aprenentatge de l’alumnat, també havíem de tenir en compte l’atenció a la diversitat i l’avaluació. Tot això va significar que l’equip directiu va disposar de poc temps per dissenyar un pla de feina que es pogués aplicar ràpidament i que pogués arribar a tot l’alumnat, i que, a més a més, tengués en compte la diversitat de l’alumnat del centre. A causa de tots aquests aspectes la setmana passada va ser molt intensa i difícil.
Ara que ha passat el primer cap de setmana de confinament i hem pogut valorar tot el que s’ha fet, volem dirigir-vos unes paraules d’ànim, d’agraïment i, també, de tranquil·litat.
En primer lloc, us volem agrair la vostra col·laboració. Les famílies feis possible que els vostres fills i filles puguin fer les tasques que el professorat ha preparat. Sabem que és una feina difícil, ja que molts heu tengut problemes per poder compaginar espais i dispositius electrònics.
En segon lloc, us volem dir que l’equip directiu i el professorat som conscients que en determinats nivells i matèries hem sobrecarregat de feina l’alumnat. Sabem que moltes famílies a través de tutors o d’altres professors ens heu fet arribar aquestes queixes, per aquest motiu hem obert un període de reflexió perquè el professorat revisi les feines proposades, flexibilitzi els terminis per lliurar aquestes tasques i, a partir d’ara, plantegi, sempre de manera coordinada, altres tipus d’activitats.
Per acabar us volem enviar unes paraules d’ànim i de coratge. Vivim un moment de molta incertesa, cap de nosaltres, ni famílies, ni professorat, tenim una experiència anterior que ens pugui servir d’exemple, però per a nosaltres el més important és que l’alumnat no surti perjudicat i que pugui continuar, de la millor manera possible, el seu procés d’ensenyament aprenentatge.
Salut per a tots,
L’equip directiu

Palma, 23 de març de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>