Comunicat IES LA RIBERA

COMUNICAT PER A LES FAMÍLIES I PER A L’ALUMNAT DE L’IES LA RIBERA

Benvolgudes famílies i alumnat,

Ja han passat els primers quinze dies de confinament i arriba el moment de planificar els propers vuit dies, fins al 8 d’abril que, de moment, haurem de continuar amb la mateixa situació. 

El professorat ha preparat feines per a aquests dies que trobareu penjades a la web del centre, des d’avui horabaixa, en un document que duu com a títol: «feines del 31 de març al 8 d’abril». Per preparar aquestes feines hem tengut en compte les instruccions que ha donat la Conselleria i  les aportacions que molts de vosaltres ens heu fet arribar durant aquests dies passats, hem procurat no sobrecarregar l’alumnat i proposar tasques que siguin de repàs, de consolidació, més competencials i transversals. L’alumnat que té tasques pendents d’entregar de la primera quinzena les ha d’anar entregant entre el 31 de març i 8 d’abril. 

En els documents de la pàgina web trobareu les activitats què s’han de fer de cada matèria i el termini per lliurar-les. És molt important que l’alumnat les faci perquè aquesta feina formarà part de la seva avaluació ordinària de final de curs i, a més a més, permetrà que mantengui l’activitat i no perdi el ritme del curs.

Per altra banda us volíem comentar que a causa de la situació excepcional que vivim, el centre ha decidit anul·lar la segona avaluació, això no vol dir que totes les feines i exàmens que s’han fet durant aquests mesos no es tenguin en compte, si no que el que no farem serà posar una nota numèrica i enviar un butlletí a les famílies. Com bé sabeu, la darrera setmana de febrer us vàrem donar un informe d’avaluació mitjana que recollia tota la informació que tenia el professorat, fins aquell moment, de tot l’alumnat del centre. Als pocs dies tinguérem un pont de 5 dies, i en tornar, als pocs dies es va produir aquesta suspensió de l’activitat lectiva presencial.

A més a més hem de tenir en compte que en el moment de suspendre les activitats lectives presencials, encara faltaven 15 dies per completar aquesta segona avaluació, llavors l’alumnat havia de fer exàmens, presentacions, tasques… per tant faltava una part important dels procediments d’avaluació. Llavors haver de posar una nota numèrica sense aquesta part, que només es pot fer de manera presencial, ens va semblar molt problemàtic. A més a més, vist la situació que ens ha tocat viure, no vàrem voler afegir un element més d’angoixa i de preocupació a l’alumnat i a les famílies. També és important destacar que tant la primera, com la segona avaluació tenen un caràcter informatiu, la que té validesa és l’avaluació ordinària. Per acabar volem deixar clar que tota la feina que ha fet l’alumnat durant aquests mesos i, també, durant aquests dies de confinament es tendrà en compte per posar la nota de l’avaluació ordinària, que donarem a final de curs. 

Si alguna família està preocupada per l’evolució del seu fill o de la seva filla, pot posar-se amb contacte amb el seu tutor o la seva tutora, o amb algun professor o professora d’alguna matèria concreta, que us donarà tota la informació que necessiteu.

Per acabar agrair-vos la col·laboració que és imprescindible en aquests moments perquè l’alumnat pugui continuar avançant, desitjar-vos molta sort, que us acompanyi la salut i que ben aviat ens puguem tornar a trobar de manera presencial, això voldrà dir que hem superat aquesta difícil situació.

Quedam a la vostra disposició per a qualsevol aclariment que desitgeu.

Salut per a tothom,

Palma, 30 de març de 2020

Equip directiu IES LA RIBERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>