COMUNICAT VACANCES

COMUNICAT PER A LES FAMÍLIES DE L’IES LA RIBERA

Benvolgudes famílies, El professorat i l’equip directiu us volen agrair l’esforç que heu fet durant aquest dies de confinament per poder ajudar els vostres fills i filles a continuar amb el seu procés d’aprenentatge. Som conscients de les dificultats que això ha suposat, haver de compaginar la feina dels adults amb la dels fills i filles, amb les dificultats afegides d’espai i de mitjans, no sempre és fàcil; per això us volem donar les gràcies.

El professorat, durant aquests dies, també ha cercat noves vies de comunicació i de coordinació amb l’alumnat i les famílies per poder continuar amb l’ensenyament a distància, en molts de casos s’han hagut de reprogramar matèries i cercar recursos adequats a la nova situació. Des d’aquí us volem demanar disculpes si hi ha coses que no han sortit de la millor manera.

Ara que arriben les vacances de Pasqua, el professorat no posarà noves activitats fins al dia 20 d’abril, perquè tothom pugui descansar, alumnat i professorat. En aquest punt, volem afegir que si algú té feines endarrerides de tots aquest dies de confinament, encara les pot lliurar fins al dia 19 d’abril, passada aquesta data ja no les admetrem.

També us volem recordar que a causa de la situació excepcional que vivim no hi haurà notes de la segona avaluació, després de vacances esperam rebre instruccions per part de la Conselleria d’Educació i establirem un sistema per fer-vos arribar aquesta informació.

Per altra banda, si alguna família té dificultats per proveir-se d’aliments i altres productes bàsics, pot enviar un correu a l’adreça següent: ieslaribera@educaib.eu

Per acabar volem desitjar-vos unes bones festes de Pasqua, que descanseu i que desconnecteu per uns dies de l’institut.

Molta sort i salut, ara més mai,

L’Equip Directiu,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>