Recollida material IES

Bon dia famílies,
La Conselleria d’Educació ens permet obrir el centre dia 28 o 30 per recollir material que l’alumnat tingui al centre en les taquilles personals i el necessiti per seguir fent les feines acadèmiques. Si alguna família ho necessita que enviï un correu a: ieslaribera10@gmail.com amb el nom de l’alumne i la persona que vindrà a recollir el material i li adjudicarem dia i hora per la recollida. El termini per demanar cita és fins divendres 24 d’abril a les 14h.
 
Haureu de accedir fins a la porta que tenim al carrer Martinet nº 8, cridar al timbre en cas que estigui tancat i ahí us atendrà el personal de Consergeria per gestionar-ho. És molt important que respecteu les mesures de precaució, com distància de seguretat de 2 metres, higiene i mascaretes protectores.
 
Per favor, en cap cas heu de venir per entregar-nos cap tipus de documentació de matrícules. Amb el mail de resposta que us enviarem us aprofitarà per si Policia o Guàrdia Civil us pregunta on anau i que tingueu la justificació.
 
Es prega màxima difusió d’aquest missatge
 
Molts ànims i salut per tothom.
 
Atentament,
 
Equip directiu IES La Ribera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>