Informació EOIES

Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vostès per comunicar-los que l’avaluació ordinària de les proves orals d’alemany i d’anglès del programa EOIES, d’acord amb la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca, es realitzaran de manera telemàtica del 25 de maig al 19 de juny  a causa de l’epidèmia de COVID-19.

Atès que les proves orals es realitzaran per videoconferència, i s’enregistraran les produccions orals dels alumnes, ens hem d’assegurar que s’hagi signat el document d’autorització perquè el centre pugui usar dades personals de menors (veu i imatge).

Les proves es duran a terme mitjançant programes o aplicacions que permeten realitzar videoconferencies des de qualsevol ordinador personal o mòbil amb accés a Internet. En tot cas, qualsevol que sigui el programa emprat, és imprescindible que disposi de les funcions de compartir pantalla i enregistrar la conversa.

Ja ens hem posat en contacte amb tots els alumnes del programa, i en un temps breu els comunicarem la data i horari de realització de la prova.

Atentament,

Departmanet de Llengües Estrangeres

Coordinadores EOIES

Pinar Pascual Sanz i Mabel Lladó Meliá.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>