Protocol desescalada Fase II

Palma, 26 de maig de 2020

Benvolgudes famílies,

Us enviam aquesta circular per informar-vos sobre el Protocol per a la Fase II del procés de desescalada progressiva per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears que ha dissenyat la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca.

Segons les instruccions de la Conselleria, durant aquesta fase continuaran les activitats a distància i no es reprendran amb caràcter general les activitats educatives presencials a l’ESO, ni al batxillerat fins al curs 2020-2021. No obstant això, a partir del 27 de maig es podran dur a terme activitats presencials per a l’alumnat de 2n de batxillerat i de 4t d’ESO a partir dels criteris següents: 

  • S’ha de prioritzar aquell alumnat que hagi patit situacions d’especial dificultat durant el període de confinament.
  • Les famílies o l’alumnat major d’edat podrà sol·licitar tutories d’orientació o de matèria, sempre per qüestions que no es puguin resoldre per correu electrònic o videoconferència. La sol·licitud es pot fer directament al professorat afectat a través del seu correu electrònic que figura a la pàgina web del centre o al correu següent: ieslaribera@educaib.eu. Per a l’alumnat menor d’edat la sol·licitud l’ha de fer el pare, la mare o tutor/a legal adjuntant en el correu electrònic una fotocòpia del DNI.

La direcció del centre assignarà dia i hora per a la tutoria un cop rebuda la sol·licitud. Aquestes tutories podran ser individuals o en grups de màxim 5 alumnes.

També us volem recordar que durant aquesta fase continua la suspensió del transport escolar.

El centre disposa de gel hidroalcohòlic i proporcionarà a tot el personal i a l’alumnat material de protecció individual.

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o suggeriment que ens vulgueu fer.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Salut,

L’equip directiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>