Protocol desescalada Fase III

Palma, 8 de juny de 2020

Benvolgudes famílies,

Us enviam aquesta circular per informar-vos del Protocol per a la Fase 3 del procés de desescalada progressiva per als centres educatius no universitaris de les Illes Balears que ha dissenyat la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca.

En aquesta fase es pretén organitzar l’acollida i garantir l’acompanyament emocional de l’alumnat. Per aquest motiu, les activitats fonamentals d’aprenentatge es faran combinant sessions presencials puntuals i les activitats en línia.

És per això que es podran dur a terme tutories presencials d’orientació o de matèria i activitats de reforç per a l’alumnat de qualsevol curs d’ESO i de batxillerat, de manera voluntària, amb cita prèvia, individuals o en grup de màxim 15 persones, sempre que es pugui mantenir la capacitat de 4 m2 per alumne/a.

Aquestes tutories les poden sol·licitar les famílies enviant un correu a ieslaribera@educaib.eu fins al dia 11 de juny perquè la direcció del centre pugui organitzar-les.

També volem informar-vos que les activitats lectives d’aquest curs finalitzen dia 19 de juny, les notes es publicaran  a través del GESTIB, dia 22 de juny a partir de les 8:00 per a l’alumnat de 2n de batxillerat i dia 23 de juny a partir de les 15:00, per a l’alumnat d’ESO i de 1r de batxillerat. Recordau que dia 24 de juny és un dia festiu a l’Ajuntament de Palma. Si alguna família no té accés al GESTIB es pot posar en contacte amb el centre a través del tutor o tutora o al correu electrònic abans indicat i li enviarem el butlletí de notes.

Si alguna família o alumne/a necessita algun aclariment sobre les notes, s’ha de posar en contacte amb el professor o la professora de la matèria en qüestió, això s’ha de fer a través del correu electrònic del professorat que figura a la pàgina web del centre.

Si després d’aquesta entrevista, continua el desacord amb la qualificació obtinguda pot presentar una reclamació davant la direcció del centre. Els impresos per sol·licitar una reclamació a la qualificació d’una matèria o a la decisió de promoció o de titulació les trobareu a la pàgina web del centre https://redols.caib.es/c07013139/

El termini per presentar les reclamacions són 1 dia hàbil per a 2n de batxillerat i 2 dies hàbils per a tots els cursos d’ESO i 1r de batxillerat.

Quedam a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>