Lliurament notes

CIRCULAR FAMÍLIES LLIURAMENT DE NOTES

Benvolgudes famílies,

Us escrivim aquesta circular per informar-vos del procés de lliurament de notes. 

Com ja us vàrem comentar a la darrera circular, les notes de 2n de batxillerat es publicaran en el GESTIB, dia 22 de juny a partir de les 8:00 hores, també podreu veure l’informe d’aquest període de confinament que hem elaborat de cada alumne/a. Dia 23 de juny, a partir de les 15:00 h. es publicaran les notes i els informes de confinament de l’alumnat d’ESO i de 1r de batxillerat. Per a l’alumnat d’ESO que promocioni, tituli o se li recomani algun programa especial, també es publicarà el consell orientador.

Si alguna família no té accés al GESTIB, s’ha de posar en contacte amb el tutor o la tutora o ha d’enviar una sol·licitud al correu ieslaribera@educaib.eu perquè li facem arribar les notes a través del correu electrònic.

L’alumnat de 1r, 2n, 3r i 1r de batxillerat que no superi totes les matèries en aquesta convocatòria ordinària del mes de juny, s’haurà de presentar al setembre per recuperar-les. Les feines que haurà de fer, estaran penjades a la pàgina web del centre, juntament amb el calendari d’exàmens de setembre.

L’alumnat de 4t d’ESO i de 2n de batxillerat que sigui proposat per a l’obtenció del títol, encara que tengui alguna matèria suspesa, el seu expedient acadèmic queda tancat, per tant no s’ha de presentar al setembre per recuperar les matèries no assolides.

Si, després d’haver rebut les notes, voleu algun aclariment sobre les qualificacions, us heu de posar en contacte a través del correu electrònic amb el professor o la professora de la matèria en qüestió. 

Si, després d’aquest contacte, no quedau satisfets, podeu presentar una reclamació a les qualificacions davant la direcció del centre, els impresos per fer aquesta sol·licitud les trobareu clicant aquí. Les sol·licituds de reclamació de notes s’han d’enviar al correu ieslaribera@educaib.eu. Recordau que per a les reclamacions de 2n de batxillerat hi ha un dia hàbil i per a les reclamacions d’ESO i 1r de batxillerat hi ha dos dies hàbils.

En una propera circular que us enviarem us informarem sobre el programa de reutilització de llibres, sobre el transport escolar i sobre altres novetats per al curs següent:

Per acabar us volem desitjar un bon estiu i agrair-vos la col·laboració i el suport.

Salut,

L’equip directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>