Sol·licitud transport escolar

Benvolgudes famílies,
 
Avui hem rebut la comunicació de les rutes del transport escolar per al curs 20-21. Per a tramitar totes les peticions teniu dues opcions: 
 
1.- Online (teniu 4 setmanes) -> Descarregar el document que podeu veure als links de la part inferior, imprimir i emplenar-ho. Una vegada emplenat i signat, feu-li una foto i podeu enviar-ho per correu electrònic a: ieslaribera10@gmail.com abans del 27 d’agost 2020.
 
2.- Presencialment (teniu solament 2 dies) -> Venir al centre dijous 30 o divendres 31 de juliol, emplenar el document que podeu veure al link de la part inferior (heu de portar el vostre bolígraf) o portar-lo ja emplenat. L’horari per aquests dos dies serà de 9 a 13.30h. Heu d’anar per la porta del carrer Cabussó, que tindreu taules per poder emplenar/deixar les vostres peticions.
 
Salut i ànims!
 
IES La Ribera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>