Noves rutes de l’EMT

De cara a l’inici del curs escolar l’EMT Palma posa en servei dues línies escolars que donaran servei al seu centre per tal de complementar l’oferta de transport públic a les zones on el servei s’ha modificat durant els darrers mesos a causa de la crisi sanitària que vivim:

e31: Expedicions amb servei regular de dilluns a divendres entre Sant Jordi, s’Aranjassa, es Pil·larí i l’IES de la Ribera tant al matí com al migdia.

e35: Perllongament d’un viatge de la L35 fins a l’IES al matí que arribi abans de les 8 i una sortida al migdia en sentit Palma des de l’IES.

Aquestes dues línies faran la parada 1323 – IES la Ribera, al carrer del Cabussó.

Aprofitem per recordar que, addicionalment, la línia 23 circula pel carrer Pingüí cada 20 minuts en els dos sentits entre s’Arenal i la plaça d’Espanya. Aquesta línia també fa parada davant l’IES, i permet una connexió directa als alumnes i treballadors que visquin al voltant de pl. d’Espanya, Foners, Palau de Congressos, les Meravelles, ses Cadenes i s’Arenal. Així mateix, pel carrer Marbella circula la línia 25 cada 10/15 minuts entre pl. de la Reina i s’Arenal per autopista.

Adjuntem els cartells d’avisos corresponents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>