Circular famílies 26/10/20

Palma, 26 d’ octubre de 2020 

Benvolgudes famílies, 

Us enviem aquesta circular per informar-vos de les darreres novetats arran dels primers casos positius i contactes estrets d’alumnes del centre: 

1.- Molts dels considerats contactes estrets s’han produït a l’hora del pati o al transport escolar. Per això, apelam a la coresponsabilitat de tothom per fer complir els protocols. Considerem necessari que anant de la mà, tant les famílies com el personal del centre, podrem tenir un curs el més tranquil possible. 

2.- Els problemes principals que es produeixen al transport escolar són dos, un que l’alumnat no respecta l’assignació de seient, i segon, que l’alumnat o bé no duu ben posada la mascareta o directament se la treuen. Cal recordar, que el transport escolar és una part que també es regeix per les normes disciplinàries del centre. Per tant, en cas de NO complir els protocols establerts, suposarà la pèrdua del dret a assistir a classe i a utilitzar el transport escolar. En cas de reiteració, podrà suposar la pèrdua definitiva del carnet per a pujar al transport escolar en el present curs. 

3.- En el temps del pati, el problema principal és que l’alumnat, mentres està menjant o bevent sovint no guarden les distàncies. Hem de recordar que aquest moment, és un moment crític, ja que si no hi ha distància ni mascareta, en cas de donar positiu algun alumne, els companys que estan al seu voltant hauran de confinar-se a casa un temps aproximat de DEU DIES i fer-se una PCR. Per això, també hem demanat al professorat de guàrdia de pati, que insisteixi als alumnes que se separin, que berenin tranquils i es posin la mascareta correctament tot d’una han acabat. En cas de no seguir les instruccions del professorat de guàrdia, aquest, els hi posarà una amonestació que podrà suposar la pèrdua del dret a assistir a classe pel temps que Caporalia d’estudis consideri una vegada sigui informat del cas. 

4.- Enguany tota la part sanitària va per davant de la part educativa en molts aspectes i considerem oportú recordar que hem de complir els protocols. Alguns alumnes i famílies ens han manifestat deficiències greus en el servei de transport escolar i d’acompanyants al bus. Avui mateix, hem convocat una segona reunió per insistir en complir els protocols per la seva part i informar-los dels fets denunciats. 

Quedam a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment. Entre tots ens en sortirem amb paciència i molta salut per a tothom! 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! 

Salut, 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>