Circular famílies: Avaluacions

Benvolgudes famílies, 

Us enviem aquesta circular per informar-vos de les darreres novetats arran de les primeres notes dels vostres fills/es: 

1.- L’alumnat de l’ESO i de 1r de Batxillerat tindrà un informe complet amb les notes i aspectes importants de com han anat aquestes setmanes. Aquest informe es podrà consultar només al GESTIB. El podreu consultar a partir de divendres 13 de novembre a les 14h. Us apareixerà en l’apartat: 

QUALIFICACIONS->AVALUACIÓ->AVALUACIÓ DE SEGUIMENT1-> I heu de clicar a la tercera opció INFORME COMPLEMENTARI.

 

Ja us podem avançar que les notes finals de la 1a avaluació les podreu consultar dia 22 de desembre a les 14h. La ruta a seguir serà: 

 

QUALIFICACIONS->AVALUACIÓ->1a AVALUACIÓ-> I heu de clicar a la primera opció BUTLLETÍ DE QUALIFICACIONS. 

 

2.- L’alumnat de 2n de Batxillerat podrà consultar només al GESTIB, les notes de la 1a avaluació, a principis del mes de desembre, concretament dia 4 de desembre a partir de les 14h. La ruta a seguir serà: QUALIFICACIONS->AVALUACIÓ->1a AVALUACIÓ-> I heu de clicar a la primera opció BUTLLETÍ DE QUALIFICACIONS. 

 

3.- Les famílies que tinguin problemes per a accedir al GESTIB, enviau un correu electrònic a: administracioimatricula@ieslaribera.cat i us ajudaran a solucionar els problemes, per correu electrònic, per telèfon o presencialment. 

Gràcies per la vostra col·laboració! 

Salut, 

L’Equip Directiu de l’IES La Ribera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>