Circular famílies 21/12/2020

Benvolgudes famílies,

Us enviem aquesta circular per informar-vos de les darreres novetats ara que està a punt d’acabar el 1r trimestre: 

1.- Us recordam que l’alumnat de 1r ESO a 1r Batx. podrà consultar només al GESTIB, les notes de la 1a avaluació, concretament dia 22 de desembre a partir de les 14h. La ruta a seguir serà: QUALIFICACIONS->AVALUACIÓ->1a AVALUACIÓ-> I heu de clicar a la primera opció BUTLLETÍ DE QUALIFICACIONS.

2.- Us comunicam que els grups que estan en règim semipresencial (de 2n d’ESO a 1r Batx) començaran:

  • Grup 2: divendres 8 de gener, dimarts 12 de gener…
  • Grup 1: dilluns 11 de gener, dimecres 13 de gener…

3.-Us volem Informar que en el dia d’ahir ens van comunicar que havíem aconseguit una Menció especial categoria #secundària per al vídeo “Dentrífic d’elefant”  https://t.co/Dot5s6mm9g  fet per 3 alumnes de 4t d’ESO.

Cal dir que el centre va presentar 4 vídeos al concurs X(p)rimenta 2020, dels quals 3 arribaren a la fase final. Per tant, cal agrair l’esforç i participació de tot l’alumnat i professorat amb l’elaboració d’aquests videos. I animar a tothom a seguir participant les activitats del centre.

4.- Agraïm a tothom, alumnat, personal no docent, professorat i famílies que el 1r trimestre hagi transcorregut en la major normalitat possible i esperem que aquests dies de vacances, continueu amb bona salut i ens veiem en la tornada ja en l’any nou 2021. En cas d’haver-hi algun canvi amb el dia de retorn a les classes, us informarem pels canals habituals: Gestib, SMS, mail o pàgina web del centre. Per precaució, recomanam no deixar cap tipus de material al centre aquests dies.

Rebeu una salutació cordial,

Equip directiu IES La Ribera

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>