Sol·licitud transport escolar 2021/22

Sol·licitud transport escolar ESO

Benvolgudes famílies alumnat ESO,

Us feim arribar el model de sol·licitud de plaça de transport escolar de l’IES LA RIBERA per al proper curs.

Atès que cada any a final de curs donam de baixa a tothom del transport escolar, s’ha de TORNAR SOL·LICITAR novament plaça per al curs següent. Les rutes, vehicles i parades surten a la part de darrera de la sol.licitud (la part de darrere no fa falta imprimir-la)

Heu d’imprimir, emplenar i signar la sol.licitud. Teniu fins al 22 de juny per dur-la a la secretaria del centre.

Si qualcú no pot imprimir-la a casa, pot passar per la secretaria i us donarem un imprès de manera gratuïta.

Qui no faci la sol.licitud dins el termini establert potser no tendrà plaça al setembre ja que el nombre d’autocars es contracten a l’estiu segons les peticions que hi ha introduïdes al juliol.

Si qualcú viu a un lloc (que pertany a la nostra zona escolar) on encara no hi arriba el transport escolar (per exemple Son Gual) pot fer una petició per escrit i si s’arriba a un mínim de 8 alumnes la Conselleria estudiarà el cas.

Atentament,

IES LA RIBERA

Sol·licitud transport escolar Batxillerat

Benvolgudes famílies alumnat Batxillerat,

Us feim arribar el model de sol·licitud de plaça de transport escolar de l’IES LA RIBERA per l’alumnat que ha de cursar batxillerat al nostre centre per al proper curs.

Atès que cada any a final de curs donam de baixa a tothom del transport escolar, s’ha de TORNAR SOL·LICITAR novament plaça per al curs següent. 

L’alumnat de batxillerat pot demanar plaça, però només pot tenir plaça si queden llocs vacants desprès d’atendre totes les sol.licituds d’alumnat d’ESO. 

Heu d’imprimir, emplenar (les dues cares) i signar la sol.licitud. Teniu fins al 9 de setembre per dur-la a la secretaria del centre.

Si qualcú no pot imprimir-la a casa, pot passar per la secretaria i us donarem un imprès de manera gratuïta.

L’alumnat de 4t d’ESO que hagi de repetir curs ha de passar per Secretaria a cercar el model de sol.licitud de transport d’ESO.

Atentament,

IES LA RIBERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>