Sant Jordi del 26 al 29 d’abril

Dia 23 d’abril va ser Sant Jordi, una festa on els llibres són els protagonistes i què millor que els centres educatius donem ressò a una festa tan cultural i lingüísticament tan educativa 

A continuació us comentam les activitats que proposam:

Setmana de la lectura lliure: seguint la iniciativa del curs passat, a partir de dimarts dia 26 i fins divendres 29 d’abril es proposa que tot l’alumnat de la Ribera, excepte 2n de batxillerat, 1h diaria el dedicarà a la lectura. L’alumnat durà de casa seva un llibre que vulguin llegir, a l’IES en tendrem un parell per aquells que no en duguin. La proposta és que puguin llegir en un espai obert i diferent de l’aula. Si surten al parc a llegir o a la platja haurieu dos professors/es (podeu quedar amb altres grups per partir plegats), i si llegeixen al pati seria suficient un professor/a. Evidentment el temps real de lectura no serà d’1 hora, però dins una sessió tot el que llegeixen bo serà. L’activitat tracta doncs d’incentivar la lectura. Si algú prefereix quedar dins aula també hi ha la possibilitat.

Paradeta Intercanvi de llibres: de dimarts dia 26 i fins divendres 29 d’abril a la peixera 1 per l’alumnat i al passadís central dels departaments pel professorat hi haurà una taula on es podran dipositar en donació els llibres que es vulguin i alhora les persones que vulguin en podran agafar per a llegir. Es tracta doncs de donar llibres lliurement perquè altres persones els puguin llegir. 

Flors de paper: tot l’alumnat de 1r ESO a la matèria de plàstica farà flors de paper. 

I Concurs “Jo soc la portada”: es proposa fer una fotografia on tu siguis part de la portada d’un llibre. Les fotografies presentades participaran a un concurs on el premi serà 30 € en un val per una llibreria. Tothom és convidat a participar, tant alumnat com professorat. Veure cartell adjunt. 

Activitats puntuals divendres dia 29 d’abril: totes aquestes activitats es faran en temps de pati 

– Photocall

 
 
 

– Venda de roses : aquesta activitat serà duta a terme per l’alumnat de 4tESO per a recaptar diners pel viatge d’estudis. El preu de la rosa serà de 3€ i s’haurà d’abonar prèviament. Vos adjuntam un formulari per fer les reserves (el pagament es farà sempre a Consergeria). El mateix dia es disposaran d’algunes roses per vendre en el mateix moment. 

Formulari reserva de roses: https://forms.gle/NkeJwaGmom1wLP6y8

– Punts de llibres: amb el suport del departament de plàstica els alumnes que vulguin també podran fer punts de llibres en temps de pati. 

Esperam que tothom pugui gaudir d’aquesta festa i que sigui un petit record que quedi en la memòria. 

FELIÇ SANT JORDI A TOTHOM! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>