Palestina: Mercadet solidari

Coincidint amb els dies de la Fira Científica es farà un “MERCADET SOLIDARI” per ajudar a Palestina. L’alumnat de 4PDC i l’alumnat de Cooperació i serveis a la comunitat de 3r F/P muntaran dues paradetes per vendre diversitat d’objectes i roba aquests dies. Totes les mercaderies que s’hi exposin tindran un preu simbòlic (de 1 a 3€). L’ONG amb la qual treballem és WFP (els seu objectiu és fer arribar aliments essenencials a les famílies de Gaza).

Necessitem la col·laboració de tots/es voslatres. Com podeu ajudar?

1- Portant objectes que tingueu per casa que ja no necessiteu o que ja vos heu cansat d’ells, sempre i quan estiguin en bon estat.

2- Animant a tota la comunitat educativa a que participi i cooperi amb la causa.

3- Contribuint amb alguna donació comprant el dia del mercadet solidari. Segur que hi haurà alguna coseta interessant que podeu reutilitzar.

Podeu dur els vostres objectezsde dia 11 al 21 de març i deixar-los a una saca blanca que ja hi ha a la 2ª peixera devora l’aula 01.

L’alumnat organitzador passarà per les diferents classe per informar del projecte.

Tots aquells estris que no siguin venuts els dies de mercadet es donaran a “DEIXALLES”.

Moltes gràcies per educar en valors, necessaris i imprescindibles a la nostra societat.

Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>