Enregistraments reunions informatives a les famílies

Com a part de l’orientació acadèmica i professional dels alumnes, la prefectura d’estudis i el departament d’Orientació organitza reunions informatives amb les famílies dels alumnes per tal de facilitar la presa de decisions per al curs 2021-2022. Aquestes reunions es realitzen en línia i s’enregistren perquè puguin revisar-se en qualsevol moment. Estan a la vostra disposició al canal de YouTube d’audiovisuals del centre en els enllaços següents. A mesura que es disposi de més enregistraments s’aniran afegint al llistat.

Tot just començar la reunió s’adverteix als assistents que la reunió serà enregistrada.

2 comentaris

  1. María José Carrió

    Bones tardes soc na María José Carrió hem demanar plaça per sa nostra filla Martina Carrió Verd ,ja que vivim alaró, al IES Binissalem, he vist el vídeo pels pares que venen de primària, ens agradaria tenir accés al vídeo que han fet els vostres alumnes de 1r per veure el centre. Na Martina ha cursat primària del CEIP Blanquerna de Marratxí. Moltes gràcies

    1. Antoni Salvà Salvà Autor de l'article

      Bon dia. Gràcies per l’interès. El vídeo que esmentau formava part del procés de transició 6è de primària – 1r d’ESO amb els alumnes i, com que no tots tenen el permís de drets d’imatge, només el vam poder fer servir de forma interna per a aquesta activitat.