Enregistraments reunions informatives a les famílies

Com a part de l’orientació acadèmica i professional dels alumnes, la prefectura d’estudis i el departament d’Orientació organitza reunions informatives amb les famílies dels alumnes per tal de facilitar la presa de decisions per al curs 2021-2022. Aquestes reunions es realitzen en línia i s’enregistren perquè puguin revisar-se en qualsevol moment. Estan a la vostra disposició al canal de YouTube d’audiovisuals del centre en els enllaços següents. A mesura que es disposi de més enregistraments s’aniran afegint al llistat.

Tot just començar la reunió s’adverteix als assistents que la reunió serà enregistrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>