Masterclass a Transport i logística

El passat dimarts 8 de febrer l’alumnat de segon del Grau Superior de Transport i Logística va tenir la oportunitat de rebre una Masterclass impartida per Adela Ruiz, d’ITI. 

Durant aquesta sessió, la ponent va explicar la labor d’investigació i transferència a les empreses que duen a terme i alguns projectes d’optimització de rutes que han desenvolupat des de Tech4log. A més a més, també es va parlar del recorregut cap a la logística 4.0, de la complexitat de planificació de les operacions de transport i de les oportunitats de millora i estalvi que representa l’aplicació de tècniques d’optimització intel·ligent. 

Finalment, l’alumnat va poder veure en acció RoutingMaps, ja que van resoldre un problema de servei amb múltiples restriccions i flota diversa. Per tant, l’alumnat va poder conèixer una eina que les empreses del seu sector utilitzen. Aquest tipus d’activitats de formació apropen el nostre centre educatiu a la realitat professional. 

Podeu llegir l’article que ens dedica aquesta empresa al seu blog, aquí

Volem agrair a Adela Ruiz la seva amabilitat. De ben segur, que el curs vinent, repetirem! Moltes gràcies!