Visita a la Cambra de Comerç

Els alumnes de Gestió Econòmica i Financera de 1r curs dels Cicles de Transport i Logística, Màrqueting i Publicitat i de Gestió de vendes han visitat les instal·lacions de la Cambra de Comerç. Els han rebut Susana Munar, Vicesecretaria General de la Cambra de Mallorca i Ricardo Moreno, voluntari de SECOT. Susana Munar els ha fet una introducció del què és la Cambra, de la seva història, de quins serveis ofereix i a qui van dirigits. Per la seva banda, Ricardo Moreno ha explicat quina era la realitat d’un emprenedor, des de que té la idea inicial fins a la creació de la societat i com el poden acompanyar en aquest procés.
Ha exposat una sèrie d’experiències reals relacionades amb projectes d’emprenedoria, algunes exitoses i d’altres que no. També ha explicat de què tracta l’associació amb la que col·labora (SECOT) i quins serveis a l’emprenedor s’hi poden trobar. Aquesta associació està formada per Séniors que han finalitzat la seva activitat laboral i que de forma altruista es dediquen a assessorar en la creació d’empreses a qui vulgui emprendre un negoci, oferint la seva experiència i coneixement en gestió empresarial.
Sens dubte, ha estat un matí ben profitós on hem gaudit molt d’escoltar de primera mà aquests dos professionals, que ens han apropat d’una forma molt amena als continguts estudiats en el mòdul.