Job Shadowing a Torres Vedras, Portugal

Durant cinc dies, les professores Xisca Quetglas i Catalina Fornari d’FP de Comerç i Màrqueting han participat en un job shadowing per observar com treballen al centre integrat de Formació Professional Henriques Nogueira de Torres Vedras, prop de Lisboa. Aquesta actuació és finançada amb el programa Erasmus + KA103. Aquest és un centre col·laborador en les pràctiques formatives dels alumnes de Grau Superior de l’IES Berenguer d’Anoia.

Ha estat una experiència molt enriquidora, ja que han pogut veure i experimentar de primera mà el treball per projectes que es duu a terme al centre. El professor Rui Santos els va convidar a fer una masterclass de comercialització i pla de màrqueting a l’aula de disseny gràfic en el marc d’un projecte de rebranding. A més a més, de la mà d’Olga Moreira han pogut visitar algunes empreses allà on els nostres alumnes podran fer les pràctiques. Amb Carmen Caldeira, han experimentat l’ús de noves tecnologies com el dron i el gimball. Finalment, amb Luis Ferreira van visitar el Centro de Artes e Criatividade de Torres Vedras per immergir-se en la cultura del carnaval local.

Mencionar la calidesa i hospitalitat de tot l’equip que ha fet possible aquest job shadowing, en especial a Rita Miguel per l’organització i coordinació del viatge i a Bernardinho, perquè tot i estar retirat, continua sent el millor relacions públiques del centre. Amb ell i amb na Carmen van poder esbargir-se amb una visita cultural per la ciutat i voltants. Estam ben segurs que els nostres alumnes estaran ben atesos i gaudiran d’una experiència única a Torres Vedras.