Tast d’insectes

Aquesta setmana passada, els professors i alumnes del centre varen gaudir d’un tast d’insectes organitzat pels alumnes de primer de Màrqueting i Publicitat i Gestió de Vendes dins el mòdul d’Investigació Comercial. L’objectiu era dur a terme una recerca per introduir-los a la carta d’un restaurant.

L’activitat va tenir lloc al “hall” de l’institut i va consistir en el tast d’insectes dissecats i altres coberts de xocolata. La majoria de les persones eren reticents a la idea de provar insectes però una vegada tastats varen gaudir de l’experiència.

Totes les persones que han contestat a l’enquesta i han donat la seva opinió sobre el tast han entrat dins el sorteig de dos berenars gratuïts a la Cervecería Pedrín.

Gràcies a aquest tast, els alumnes han descobert que els insectes no només es poden consumir sols, sinó que també podem fusionar-los amb altres aliments, per exemple; un “topping” de cucs per al iogurt, llagosts substituint la ceba cruixent a una ensalada, i de postre el preferit dels tastadors, el grill cobert de xocolata.