Graduació dels alumnes de Formació Professional

El passat dimecres 29 de juny, vam celebrar la graduació dels alumnes de Formació Professional de l’IES Berenguer d’Anoia. Una celebració preparada amb molta il·lusió. Enguany es va graduar la primera promoció d’alumnes del Grau Superior de Transport i Logística. I després de dos anys amb restriccions, aquest any varem poder gaudir d’una graduació acompanyats de familiars i amistats.

Un acte on es va reconèixer tot l’esforç fet per part de l’alumnat, que donades les circumstàncies ha estat considerable. I es va posar en valor la importància de la Formació Professional en el món laboral i empresarial que ens envolta.

Per tot això, ens va fer especial il·lusió que ens acompanyàs el Sr. Martí March, Conseller d’Educació i Formació Professional i la Sra. Catalina Moner, inspectora del centre. El Sr. Virgilio Moreno, Batle d’Inca, la Sra. Helena Miró, regidora d’Educació de l’ajuntament d’Inca, el Sr. Antoni Mercant, president de la Cambra de Comerç, el representant de la Federació Empresarial de Transportistes, Sr. Ezequiel Horrach, el representant de l’Associació de Comerciants d’Inca, Sr. Joan Noguera Ferrer i també el Sr. Llorenç Pou, director general del SOIB.

Galeria d’imatges