25N 2022 al Berenguer

Avui, 25 de novembre, és el Dia internacional contra la violència de gènere. Des de la Comissió d’igualtat, des dels diferents departaments i des de tutoria, aquesta setmana s’ha treballat el tema de diverses formes i amb diferents materials.

Avui, durant el pati, a la Biblioteca faran el Poeta del mes dedicat al 25-N i als patis, per megafonia, es podran escoltar els dos manifests que han redactat els alumnes de Psicologia. En acabar la lectura s’escoltarem un recull de cançons escollides pels alumnes d’ESO. No obstant, la visibilització d’aquest dia no es queda reduïda al temps de pati sinó que durant tota la jornada tindrà lloc a la Biblioteca una activitat amb motiu del 25-N amb materials de mitologia i art relacionats amb la Violència de Gènere: s’han seleccionat alguns textos literaris i quadres famosos mitològics amb la temàtica del rapte o la violació de dones. A més a més, els alumnes que cursen Igualtat de gènere assistiran a l’acte organitzat per l’Ajuntament d’Inca on exposaran el mural que han realitzat.
Durant aquesta setmana del 25 -N els alumnes de 3r d’ESO han rebut un taller sobre ‘relacions sanes” impartit per la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament d’Inca.