Xerrada sobre logística del tercer sector

L’alumnat dels graus superiors de Transport i Logística i de Gestió de Vendes gaudí d’una xerrada virtual impartida per Loreto Martínez, encarregada de la gestió logística d’una ONG a Níger. 

Durant la sessió, na Loreto va explicar la gestió logística en el tercer sector, així com totes les fases del procés d’aprovisionament de les mercaderies necessàries per l’activitat de la seva organització. Així, va fer referència a dificultats que són freqüents als països on treballen: corrupció, temperatures molt altes, situacions climatològiques molt adverses, etc. 

Durant la xerrada, l’alumnat pogué veure l’aplicació pràctica de molts de continguts estudiats al mòdul Logística d’aprovisionament. A més a més, també van poder tenir una visió ampla de tot el procés i relacionar-ho amb la gestió de duanes, exportacions, etc. (conceptes estudiats a altres mòduls del cicle de Transport i Logística). 

Malgrat tot, també s’ha de destacar que una de les parts més interessants va ser descobrir les dificultats, moments de goig, inquietuds, etc. d’una europea que va a treballar a un país africà. 

Aprofitam l’avinentesa per donar les gràcies a na Loreto pel temps que ens dedicà i per compartir aquesta experiència professional i de vida!