Visita a Transports Barceló

Transports Barceló és una empresa referent del sector del transport i la logística. De fet, treballa amb Eroski, Mercadona, Lidl i altres clients rellevants. Aquesta empresa està especialitzada en transports frigorífics i d’alimentació.

Com a conseqüència d’això, l’alumnat del segon curs del Grau Superior de Transport i Logística visità les seves instal·lacions, situades a un lloc estratègic, molt aprop de MercaPalma. Durant la visita, l’alumnat va poder conversar amb els propietaris i encarregats i els pogué plantejar dubtes, aspectes que volien aclarir, etc.

Un dels temes que més interès va generar va ser la utilització del tacògraf, tant en la seva versió analògica, com la digital. Així, la propietària els va mostrar les targetes del tacògraf, el programa informàtic que s’empra per analitzar les dades del tacògraf, etc.

Va ser una visita molt profitosa, ja que es va poder veure l’aplicació real de molts de conceptes estudiats als mòduls de Gestió Administrativa del Transport i la Logística i Organització del Transport de Mercaderies.

Finalment, no podem acabar sense donar les gràcies a tota la família de Transports Barceló per compartir amb el nostre alumnat els coneixements i anècdotes de més de trenta anys d’experiència!