Tenc veu

Aquesta activitat ha estat fruit de la coordinació dels departaments de Llengua castellana i Educació plàstica i visual.
Es Baluard, Museu d’Art Contemporani de Palma va convocar al 2022 el concurs «Tenc Veu».
El punt de partida per a la creació dels relats d’aquesta primera edició va ser l’exposició «Personae, Mascàres contra la barbarie» . La nostra alumna Neus Torrens, va ser menció especial en el concurs d’Es Baluard.
Els alumnes del Berenguer que van participar en el concurs, van realitzar, d’una banda en l’assignatura de Llengua castellana, microrelats a partir de les obres de l’exposició; uns eren crítiques sobre les impressions que els van causar les obres, reflexions sobre elles i altres van realitzar relats curts de ficció. D’altra banda en l’assignatura de dibuix artístic van treballar la il·lustració a partir dels relats, ja escrits.
Al final es va crear aquest llibret com record de l’experiència, i es va afegir, en algunes imatges, una realitat augmentada, en la qual més enllà de la il·lustració es pot veure a través del marc del mòbil una nova versió de les obres.

Descarregar Artivive en el  dispositiu mòbil, acceptant tots els permisos. Després en l’aplicació usar la càmera per a explorar el que hi ha darrere de cada imatge, (les que s’indiquen amb un punt negre).