Visita a Carmar

El passat 10 de novembre, l’alumnat del Grau Superior de Transport i Logística visità les instal·lacions de Carmar, situades al Polígon de Marratxí.

Durant la visita, poguérem veure el procés de recepció i descàrrega de mercaderies. Durant el recorregut vàrem poder demanar tots els dubtes que se’ns plantejaven. Així, de forma pràctica, vàrem comprovar els coneixements teòrics que s’estudien als mòduls d’aquest cicle, especialment Logística d’aprovisionament i Organització del transport de mercaderies.

Els nostres guies varen ser de luxe: Ezequiel Horrach (vicepresident de la Federació Empresarial Balear de Transport i director nacional d’operacions de Carmar) i Susana Díaz  (exalumna del cicle i delegada comercial de Carmar a Balears).

Horrach destacà la projecció de futur que tenen els estudis de Transport i Logística i remarcà la importància de comptar amb professionals formats. A més a més, Susana Díaz explicà les funcions de comercials del transport, atès que és una de les sortides professionals del cicle.

Per finalitzar la jornada, ens varen convidar a berenar, temps que vàrem aprofitar per compartir coneixements i experiències en un ambient més distès.

Volem agraïr a n’Ezequiel i a na Susana la seva amabilitat i implicació.